Vuoden 2021 WSOP -tapahtuma -aikataulu GGPokerilta

Uutiset

2021-08-25

Vuosittainen World Series of Poker (WSOP) -turnaus järjestetään 1. elokuuta - 12. syyskuuta 2021 GGPokerilla, joka on tunnettu online -pokerialusta. Vauhdikas aikataulu tarjoaa 33 kultaista rannekorutapahtumaa sekä mahdollisuuksia harrastajille ja kokeneille pelaajille voittaa suuria.

Vuoden 2021 WSOP -tapahtuma -aikataulu GGPokerilta

Suuri alku suurelle turnaukselle

Return No-Limit Hold'em -tapahtuma avaa WSOP-turnauksen. Kaksi päivää kestävien Texas Hold'em -pelien odotetaan houkuttelevan suurta osallistumista paitsi suuren miljoonan dollarin palkintopotin lisäksi myös edullisen 50 dollarin sisäänoston takia.

WSOP Online -sarjan kohokohdat

Toinen suuri tapahtuma kilpailussa on Caesars Cares Charity Event, joka osoittaa WSOP: n pitämän tärkeänä antaa takaisin yhteisölle. Täällä osa 1 111 dollarin sisäänostosta on varattu Nevadan COVID-19-hätärahastolle, joka on hyväntekeväisyysjärjestö.

Pelaajat saavat mahdollisuuden voittaa vaikuttavan palkinnon Millionaire Makerissa. Ostohinta 1500 dollaria on huomattava summa. Sen palkintopotti on kuitenkin 5 miljoonaa dollaria. 2 päivän Super Millions High Roller No-Limit Hold'em tarjoaa myös 5 miljoonan dollarin takuupalkintopotin, jonka sisäänosto on 10 000 dollaria. Super High Roller Championship No-Limit Hold'emilla on korkein sisäänosto, 25 000 dollaria. Sillä on myös taattu palkintopotti 5 miljoonaa dollaria.

Ne, jotka haluavat edullisemman sisäänoston, voivat harkita FLIP & GO No-Limit Hold'em -tapahtumaa. Sisäänosto on 200 dollaria ja sen taattu palkintopotti on 1 miljoona dollaria. Samaan aikaan WSOP Bounty Double Millionsin sisäänostosumma on 210 dollaria ja taattu palkintopotti kaksinkertainen 2 miljoonaan dollariin.

Big Bucks ja paljon muuta

Muiden online -pokeriturnausten mukaisesti WSOP Online tarjoaa mahtavan päätapahtuman. 5000 dollarin sisäänostolla se alkaa 29. elokuuta 2021 ja tarjoaa mammuttipalkintotakuun, joka on 20 miljoonaa dollaria.

Syyskuussa 2020 WSOP Online -päätapahtuma asetti Guinnessin maailmanennätyksen suurimmalle palkintopotille, jossa maksettiin yli 27,5 miljoonaa dollaria. Ennakointi on kovaa sen suhteen, rikkooko vuoden 2021 tapahtuma ennätyksen.

Valtavan palkinnon saamisen lisäksi voittaja lisätään myös GGPokerin eliitti Team Champions -listalle. Tähän ainutlaatuiseen ryhmään kuuluu ruotsalainen pelaaja Niklas Astedt, joka on voittanut yli 34 miljoonaa dollaria online -pokeriuransa aikana.

Päätapahtuman voittajaa odottaa useita muita etuja. Sen lisäksi, että voittaja saa mukautetun GGPoker -avatarin ja GGPlatinum FishBuffet -tilan, mestari saa myös 50 000 dollarin turnauspääsypaketin. Ainutlaatuinen GGPoker -kumppanikoodi on toinen palkinto, joka jaetaan voittajalle.

Tietoja GGPokerista

Vuonna 2017 lanseeratulla GGPokerilla on Mansaaren uhkapelien valvontakomission lisenssi. GGPoker käyttää seuraavan sukupolven ohjelmistoja, jotka on optimoitu pöytätietokoneille, mobiililaitteille ja tableteille, ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden pelata verkossa Texas Hold'emia ja muita pokeripelejä kotona tai tien päällä.

Jotkut pokerimaailman valaisimista ovat osa sivuston GGTeamia. Heitä ovat Daniel Negreanu, Dan Bilzerian, Fedor Holz ja Bertrand "ElkY" Grospellier.

Top 3 Texas Hold'em -vinkkiä WSOP: lle
2021-12-01