Parhaat Texas Hold'Em-kertoimet Online

Se on viimeinen askel jokaiselle, joka todella haluaa hallita Texas Hold'Emin. Kun perusteet on rinnastettu, pelaajan on opittava testaamaan mahdollisuuksiaan kunkin pelin alusta alkaen. Pokeri ei voi olla improvisoitu. Voittaaksesi pelaajan on ymmärrettävä ja otettava huomioon kaikki pelaavat tekijät. Vaikka kortit on piirretty satunnaisesti, pelaaja, pelaaja, saa, riippuu useista elementeistä. Niihin sisältyy pelaajien lukumäärä ja jopa pelaajan asema suhteessa jakajaan.

Hyvän pelaajan, aloituskädellä, on kyettävä saamaan käsitys saamistaan yhdistelmistä ja organisoimaan peli vastaavasti.

Texas Hold'em -kertoimet: Pre-flop-strategia

Texas Hold'em -kertoimet: Pre-flop-strategia

Peli alkaa, kun kortit on jaettu ja hyvissä ajoin ennen niiden vaihtoa. On hyvin harvinaista saada hyvä käsi pelin alussa. Siksi pelaajan ei pitäisi odottaa ihmettä. Tässä on joitain todennäköisyyksiä, jotka tulee harkita.

Parin A, J, K tai Q saamisen kertoimet ovat 55: 1. Kertoimet ässä ja kuningas (AK) saamiseksi ovat 82: 1. Kokemus päätyä sopiviin kortteihin on 3,2: 1. Parillisella taskulla alkamisen kertoimet ovat 16: 1. Kahden tunkin vastaanottamisen kertoimet ovat 10: 1. On suositeltavaa määritellä likimääräinen strategia.

Texas Hold'em -kertoimet: Pre-flop-strategia
Texas Hold'em -kertoimet: Flopin jälkeinen strategia

Texas Hold'em -kertoimet: Flopin jälkeinen strategia

Nämä kertoimet muuttuvat, kun jälleenmyyjä jakaa yhteiset kortit. Mutta pelaajan tulisi pitää mielessä, että kertoimet eivät edusta tiettyä skenaariota. Matemaattinen projektio on poikkeuksellisen optimistinen ennuste, joka ei aina vastaa todellisuutta. Siksi, kun lasket mahdollisuuksiasi uudelleen ja laadit strategiaa, tulisi huomioida huoneilmapiiri ja asettaa rajat.

Ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että kortit, joita pelaaja epätoivoisesti tarvitsee, ovat / ovat vastustajien hallussa tai pahempaa, että vastustajat ovat hylänneet ne. Huipun kertoimet sopivilla korteilla ovat 118: 1, kun taas värin kertoimet minkä tahansa parin kanssa ovat 2: 1.

Texas Hold'em -kertoimet: Flopin jälkeinen strategia
Parhaat Texas Hold'em -kertoimet

Parhaat Texas Hold'em -kertoimet

Täydellistä tilannetta ei ole, koska on harvinaista, että kaikki pelin tekijät ovat matemaattisten ennusteiden mukaisia. Mikään ei kuitenkaan mene mene pitämällä ne mielessä.

Pelaajalla on hiukan yli 32% mahdollisuus muodostaa ainakin yksi pari useilla korteilla, mutta mahdollisuudet luoda kaksi paria samoilla eri korteilla ovat noin 12%. Välyksen muodostumisen todennäköisyys, kun sinulla on neljä hyvää korttia, on 19%. Kertoimet kahden parin tekemisestä täysikokoiseksi ovat 8,5%.

Jos pelaaja päätyy potentiaalisesti voittavaan yhdistelmään, ja jos olosuhteet vaikuttavat suotuisilta, hän voi riskiä siitä.

Parhaat Texas Hold'em -kertoimet
Texas Hold'em -kertoimet

Texas Hold'em -kertoimet

On mahdotonta laskea kertoimia ilman outit. Kaikkia kortteja, joiden avulla pelaaja muodostaa käden, pidetään ulkona. Jokaisessa merkissä on 13 saman maata korttia. Siksi kertoimien laskemiseksi pelaajan on saatava käsitys jaetuista korteista.

Jos pelaajalla on neljä klubin käsi, yhdeksän jää peliin. Teoriassa, jos pelaaja haluaa muodostaa värin, hänen täytyy piirtää yksi yhdeksästä jäljellä olevista 47 kortista (52 korttia - kaksi ensimmäistä korttia + kolme korttia flopilla). Mahdollisuus tehdä väri on 9/47, noin 19%.

Texas Hold'em -kertoimet