Uutiset

April 19, 2024

Uusi legenda kruunattiin: Triumph 2024 US Poker Openissa

Ammattipokerin korkeiden panosten maailmassa on noussut uusi mestari, joka on merkittävä hetki 2024 US Poker Openissa. Sykkivänä keskiviikko-iltana arvostettu turnaus löysi uusimman voittajansa, joka ei vain lunastanut haluttua pokaalia, vaan myös varmisti PGT Passport -bonuspalkinnon, mikä asettaa uuden mittapuun PokerGO Tour® (PGT®) -historiassa.

Uusi legenda kruunattiin: Triumph 2024 US Poker Openissa
  • Hallitseva näyttö: Mestarin matka kahdeksan tapahtuman sarjassa ei ollut muuta kuin mahtavaa, esitellen taitoa, joustavuutta ja strategista taitoa.
  • Tulostaulukon johtaja: Huomattavalla pisteetulla voitto ei merkitse vain henkilökohtaista saavutusta, vaan asettaa myös uuden standardin kilpailijoille.
  • Uusi huippu pokerin huippulaadussa: Poker Open -mestarien joukkoon liittyneen voittajan suorituskyky on osoitus ammattipokerin kehittyvästä maisemasta.

Tähtien sarjan esitys

Vuoden 2024 US Poker Openin mestari vei tien voittoon sarjalla merkittäviä suorituksia kahdeksan tapahtuman sarjassa. Zobianin matkaa leimasi yksi voitto, neljä rahapalkintoa ja vaikuttava ylimääräinen palkintoraha. Hämmästyttävällä 616 pisteellä Zobian johti mukavasti tulostaulukkoa ohittaen lähimmän kilpailijan lähes 200 pisteellä. Tämä voitto nostaa Zobianin eliittiin, ja hän liittyy Poker Openin historian aikakirjoihin aiempien mestarien, kuten (2023), (2022), (2021, 2019) ja (2018), kanssa.

Zobianin tie voittoon:

  • Tapahtuma #2: NL Hold'em - 2. sija
  • Tapahtuma #4: NL Hold'em - 3. sija
  • Tapahtuma #6: NL Hold'em - 1. sija
  • Tapahtuma #8: NL Hold'em - 6. sija

PGT-tulostaulukon nousu

Tämä voitto nosti Zobianin kolmannelle sijalle vuoden 2024 PGT-tulostaulukossa keräten 1 048 pistettä. Tällä hetkellä jäljessä (1 259 pistettä) ja (1 126 pistettä) jäljessä oleva Zobian on asettanut pohjan jännittävälle PGT-kauden päätökselle. 40 parasta pisteen ansaitsijaa kilpailevat kauden lopun PGT Championship Freerollin tittelistä, mikä lupaa välienselvittelyn, joka vangitsee pokerin harrastajat ympäri maailmaa.

Mitä seuraavaksi PGT-kalenterissa

Pokeriyhteisö kiinnittää nyt huomionsa ensimmäiseen PGT Texas Poker Openiin, joka alkaa Champions Club Texasissa. Sisäänoston taatun Texas Poker Open Main Eventin korostamana sarja lupaa jatkaa korkeatasoisen pokerikilpailun perinnettä. Fanit voivat odottaa päivittäisiä suoria lähetyksiä sivustolla ja , ja live-päivitykset ovat saatavilla osoitteessa .

Niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä PGT-kehityksistä, mukaan lukien tapahtumaaikataulut, tulostaulukot ja paljon muuta, vierailu on pakollinen.

Tietoja PokerGO®:sta

PokerGO® on pokerimaailman johtava sisältöyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia maailmanlaajuiselle yleisölle. PokerGO® tarjoaa yli 100 päivää live-pokeritoimintaa vuosittain sekä runsaan video-on-demand -kirjaston, joka sisältää alkuperäistä sisältöä, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevan pääsyn pokerimaailmaan. Tutustu lisää vierailemalla osoitteessa. Ota yhteyttä PokerGO-yhteisöön sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien , , , , ja , ja viritä . PokerGO®-kauppa odottaa uusimpia pokerivaatteita ja paljon muuta.

(Ensimmäinen raportoija: PRNewswire)

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat
2024-05-16

Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat

Uutiset