Uutiset

May 30, 2024

Tapahtuman #5 alku: $1,000 Mystery Millions No-Limit Hold'em sytyttää jännitystä WSOP:ssa

Tervetuloa takaisin PokerNewsiin, 2024 World Series of Pokerin (WSOP) viralliseen mediakumppaniin ja kaikkien rannerengastapahtumien live-päivitysten lähteesi. Tänään on Event #5 jännittävä aloitus: $1,000 Mystery Millions No-Limit Hold'em, joka järjestetään ikonisessa Horseshoessa ja Pariisissa, Las Vegasissa. Kun pokeriyhteisö kuhisee odotuksesta, olemme täällä tuomassa sinulle kaikki yksityiskohdat ja kehityksen tästä paljon odotetusta tapahtumasta.

Tapahtuman #5 alku: $1,000 Mystery Millions No-Limit Hold'em sytyttää jännitystä WSOP:ssa

Tärkeimmät takeawayt:

  • Tapahtuma #5 tarjoaa 1 000 000 dollarin pääpalkinnon ja ykköspalkinnon, mikä herättää merkittävää huomiota.
  • Tapahtuma alkaa neljällä aloituslennolla ja siinä on pelaajaystävällinen rakenne.
  • Viime vuoden voittaja Tyler Brown palaa puolustamaan titteliään merkittävän paluutarinan jälkeen.
  • PokerNews MyStack -työkalu parantaa pelaajien sitoutumista sallimalla live-merkkimäärän päivitykset.

The Buzz Around Mystery Millions

Mystery Millions -tapahtuma on ollut jokaisen pokerinpelaajan tutkassa WSOP-aikataulun julkistamisen jälkeen. Se ei ainoastaan ​​lupaa jännittävää kilpailua, vaan se takaa myös silmiä hivelevän 1 000 000 dollarin sekä parhaan palkinnon että ensimmäisen sijan palkinnon. Tämä ainutlaatuinen formaatti yhdistää suuren palkkionmetsästyksen jännityksen ja perinteisen seitsennumeroisen palkkapäivän takaa-ajoon, mikä varmistaa, että jokainen pöytä on täynnä toimintaa.

Tapahtuman rakenne ja aikataulu

Tapahtuma alkaa ensimmäisellä neljästä lennosta kello 10 paikallista aikaa ja tarjoaa myöhäisen ilmoittautumisen 12 tasolle eri puolilta maailmaa saapuville pelaajille. Rakenne on suunniteltu pitämään peli liikkeessä: 20 minuutin tauot joka neljäs taso ja huomattava 75 minuutin päivällinen tason 16 jälkeen. Kilpailijat aloittavat 40 000 chipin stäkillä, ja päivä 1a kattaa 22 30 minuutin tasoa. . Maksut alkavat 1. päivänä, mikä lisää välittömän strategiakerroksen varhaiseen peliin.

Katsaus viime vuoden tapahtumaan

Viime vuonna Mystery Millions -tapahtuma houkutteli hämmästyttävät 18 188 pelaajaa, mikä loi 4 587 950 dollarin palkintopotin. Tyler Brown voitti voiton ja päihitti Guang Chenin heads-up-taistelussa 1 000 000 dollarin palkinnosta. Brownin voitto ei ollut vain osoitus hänen taidoistaan, vaan se merkitsi myös merkittävää paluuta peliin kahden vuoden tauon jälkeen. Tapahtumassa oli myös kaksi 1 000 000 dollarin palkkiota, jotka lisäsivät jännitystä ja nostivat otsikoita pokeriyhteisössä.

Paranna WSOP-kokemustasi MyStackilla

PokerNews on innoissaan voidessaan tarjota MyStack-työkalun jokaiseen WSOP-tapahtumaan, ominaisuuden, joka mullistaa pelaajien ja fanien turnauksen. MyStack antaa osallistujille mahdollisuuden päivittää pelimerkkimääränsä suoraan live-raportointisivuillamme, mikä varmistaa, että ystävät, perheenjäsenet ja fanit voivat seurata toimintaa reaaliajassa. Tämä innovatiivinen työkalu on vapaasti käytettävissä, ja se antaa pelaajille mahdollisuuden jakaa matkansa turnauksen läpi, kun he pyrkivät kasvattamaan stäkkijään ja edetmään syvällä.

Mitä seuraavaksi WSOP:ssa?

Vuoden 2024 WSOP:n lämmetessä on paljon muutakin odotettavaa. Tänään myös jaetaan kesän kaksi ensimmäistä ranneketta Event #1: $5,000 Champions Reunion ja Event #2: $500 Casino Employees -tapahtumassa. Lisäksi 25 000 dollarin Heads-Up No-Limit Hold'em Championship ja 1 500 dollarin Dealer's Choice -tapahtumat alkavat, ja ne tarjoavat monipuolisen valikoiman kilpailuja kaikentyyppisille pelaajille.

Pysy kuulolla PokerNews-sivustolla saadaksesi viimeisimmät päivitykset, tarinat ja paljon muuta vuoden 2024 World Series of Pokerista. Pelaatpa tapahtumissa tai seuraat niitä kotoa, olemme täällä pitääksemme sinut yhteydessä toiminnan ytimeen.

undefined is not available in your country. Please try:
Vuoden 2024 WSOP:n $25 000 Fantasy Leaguen varhainen dynamiikka: Unfolding Drama
2024-06-02

Vuoden 2024 WSOP:n $25 000 Fantasy Leaguen varhainen dynamiikka: Unfolding Drama

Uutiset