Uutiset

April 27, 2024

Muutoksen tekeminen käsi kerrallaan: Westfield Lionsin pokeriturnaukset hyödyttävät paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä

Noblesvillen sydämessä Indianassa Westfield Lions Club on muuttanut korttipelin toivon majakaksi paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Seuran puolivuosittaiset Texas Hold'em -turnaukset eivät tarkoita vain pelin jännitystä, vaan myös yhteisölle suurella tavalla antamista. Jokaisen turnauskierroksen alussa klubi lahjoittaa "Big Checkin" paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle, joka ilmentää anteliaisuuden ja yhteisöllisen palvelun henkeä.

Muutoksen tekeminen käsi kerrallaan: Westfield Lionsin pokeriturnaukset hyödyttävät paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä

Tärkeimmät takeawayt:

  • Westfield Lions Club isännöi vuosittain kahta suurta pokeriturnausta, jotka tunnetaan yhtenä Keskilännen parhaista.
  • Jokaisessa turnauksessa on huomattava 25 000 dollarin voitto, ja voittaja vie kotiin 10 000 dollaria.
  • Jokaisen turnauskierroksen alussa klubi tekee merkittävän lahjoituksen paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle "Big Check" -esityksen kautta.

Näiden hyväntekeväisyyslahjoitusten perinne jokaisen pokerikierroksen alussa korostaa klubin sitoutumista paikallisten asioiden ja organisaatioiden tukemiseen. Nämä lahjoitukset eivät ainoastaan ​​tarjoa taloudellista apua edunsaajille, vaan myös tuovat valokeilaan heidän työssään yhteisössä ja rohkaisevat muitakin tukemaan.

Turnaukset, jotka järjestetään Hamilton County Fairgroundsissa, ovat Keskilännen pokerimaailman kohokohta, ja ne houkuttelevat pelaajia eri puolilta kansakuntaa vaikuttavilla palkintopotilla ja kilpailuhengellä. Vilkkaana perjantaiaamuna alkanut ja lauantai-iltana päättynyt kevättapahtuma ei ollut poikkeus, ja se keräsi runsaasti yleisöä ja keräsi merkittäviä varoja hyväntekeväisyyteen.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan tai oppimaan lisää näistä vaikuttavista tapahtumista, on lisätietoa osoitteessa LionsPoker.org. Täällä sekä harrastajat että hyväntekeväisyysjärjestöt voivat löytää tietoja tulevista turnauksista, rekisteröintiprosesseista ja seuran valitsemista hyväntekeväisyysjärjestöistä.

Westfield Lions Clubin lähestymistapa kilpailevan pokerin yhdistämiseen hyväntekeväisyyteen on vakuuttava malli siitä, kuinka yhteisöorganisaatiot voivat hyödyntää suosittuja tapahtumia edistääkseen sosiaalista hyvää. Innovatiivisilla "Big Check" -esityksillä he ovat luoneet perinteen, joka ei vain rikasta paikallista pokeriyhteisöä, vaan tarjoaa myös elintärkeää tukea hyväntekeväisyyteen, mikä tekee konkreettisen muutoksen monien elämään.

Yleisesti ottaen Westfield Lions Clubin pokeriturnaukset ovat enemmän kuin pelkkää peliä – ne ovat osoitus yhteisöllisyyden voimasta, anteliaisuudesta ja vaikutuksista, joita voidaan saavuttaa, kun ihmiset kokoontuvat yhteisen asian puolesta. Kun klubi edelleen isännöi näitä tapahtumia, niiden antamisen perintö kasvaa, mikä osoittaa, että yksinkertaisimmatkin aktiviteetit, kuten korttikädet, voidaan muuttaa avun tarpeessa olevien pelastusköydeksi.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat
2024-05-16

Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat

Uutiset