Uutiset

April 20, 2024

Kyle Yun-Wing Ho voitti vuoden 2024 WSOP Circuit Event #7: Lunastaa toisen renkaan ja $46 000

Vuoden 2024 World Series of Poker Circuit Playgroundin sähköistävässä välienselvittelyssä Kyle Yun-Wing Ho voitti Event #7: $1,000 No-Limit Hold'em, ylitti kilpailukentän voittaen toisen WSOP-kierroksensa ja komean 46 000 dollarin palkinnon. . Tapahtumaan, johon osallistui 236 osallistujaa, Ho johti eturintamassa ja osoitti vertaansa vailla olevaa taitoa ja strategiaa varmistaakseen kärkipaikan kahdeksan intensiivisen pelitunnin jälkeen.

Kyle Yun-Wing Ho voitti vuoden 2024 WSOP Circuit Event #7: Lunastaa toisen renkaan ja $46 000

Tärkeimmät takeawayt:

  • Kyle Yun-Wing Ho voittaa toisen WSOP-kierroksensa osoittaen poikkeuksellista suorituskykyä No-Limit Hold'emissa.
  • Turnaukseen osallistui 236 pelaajaa ja palkintopotti oli 207 680 dollaria, mikä ylitti huomattavasti alkuperäisen 100 000 dollarin takuun.
  • Ho:n strateginen peli ja hallitseva suorituskyky koko tapahtuman ajan johtivat hänet voittoon, mikä merkitsi merkittävää saavutusta lähes vuosi hänen ensimmäisen rengasvoiton jälkeen.

Hon matka voittoon oli mestarikurssi turnauspokerissa. Aloittaen päivän 2 merkkijohtajana, hän säilytti hallitsevan läsnäolon pöydässä ja tyrmäsi kuusi kilpailijaa yksin finaalipöydässä. Hänen suorituksensa oli historian toisto, joka toisti hänen ensimmäistä kierrosvoittoaan toukokuussa 2023 Calgaryssa, joka tuli myös 1 000 dollarin no-limit hold'em -tapahtumasta.

Tapahtuman kilpailukentässä nähtiin merkittäviä pelejä ja pudotuksia. Duff Charette, joka sijoittui neljänneksi $800 Mystery Bounty -tapahtumassa, kohtasi varhaisia ​​takaiskuja ja putosi lopulta Srinivas Gottiparthin ylivoimaiseen käteen. Samaan aikaan Richard Mullen nautti lyhyestä jaksosta chipliidereiden joukossa ennen kuin hän myöntyi Hon säälimättömälle painostukselle final fourissa.

Finaalipöytä oli strateginen taistelukenttä, jossa useat pelaajat pyrkivät nousemaan voittotikkaita, jolloin Ho pystyi hyödyntämään merkkijohtoaan tehokkaasti. Hitaasta aloituksesta huolimatta Vincent Chahleyn, Gottiparthin, Daniel Len ja Gurpreet Lubanan pudotukset tulivat nopeasti peräkkäin, mikä loi pinnan Hon hallitsemiselle.

Hän aloitti heads-up-pelin merkittävällä merkkijohdolla Gil De St Jeoriin, joten Ho voitto näytti väistämättömältä. Sosiaalisessa mediassa Gil Jack Pokerina tunnettu Jeor taisteli urhoollisesti, mutta ei pystynyt voittamaan vajetta. Viimeisessä kädessä Ho joki suoran, joka varmisti voittonsa ja $46.000 palkinnon.

Tämä voitto ei ainoastaan ​​lisää Hon saavutuksia toisella WSOP-piirirenkaalla, vaan myös vahvistaa hänen mainetta mahtavana pelaajana pokerimaailmassa. Kun PokerNews-tiimi jatkaa sarjan, mukaan lukien innokkaasti odotetun $1 700 Main Eventin, käsittelemistä, pokeriyhteisö seuraa henkeä pidätellen nähdäkseen, kuka nousee seuraavaksi mestariksi.

Pysy kuulolla saadaksesi lisää päivityksiä vuoden 2024 World Series of Poker Circuit Playgroundista, jossa panokset ovat korkeat ja kilpailu on kovaa.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat
2024-05-16

Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat

Uutiset