Uutiset

May 5, 2024

Korkeat panokset ja korkea henki: PokerStake-pelaajat voittivat Texas Poker Openin

Tällä viikolla Houstonissa, Texasissa, Champions Clubista tuli high roller -pokeritoiminnan keskus, jossa kolme 5 000 dollarin sisäänostoturnausta kiinnitti huomiota valtakunnallisesti. Kovan kilpailun keskellä PokerStaken pelaajat Victoria Livschitz ja Aram Zobian erottuivat joukosta, voittivat TPO-palkinnot ja juhlivat fanien ja sijoittajien kanssa. Näin draama eteni Lone Star Statessa, jossa taidot, strategia ja vähän onnea kruunasivat mestarit.

Korkeat panokset ja korkea henki: PokerStake-pelaajat voittivat Texas Poker Openin
  • Key Takeaway One: Victoria Livschitz nappasi voiton ensimmäisessä high roller -tapahtumassa pussimalla 45 500 dollaria ja Texas Poker Openin vyölukon.
  • Key Takeaway Two: Aram Zobian hallitsi toista high rolleria ja varmisti voiton $48 600 palkinnolla, mikä esitteli kykyjään pokeripöydässä.
  • Key Takeaway kolme: Kolmannessa high roller -tapahtumassa Daniel Sepiol ja Josh Arieh tekivät sopimuksen, ja Sepiol vei kotiin halutun Belt Bucklen dramaattisen "käännön" käden jälkeen.

Texas Poker Open -sarja käynnistyi räjähdysmäisesti, kun Victoria Livschitz voitti avauskilpailun high roller -tapahtumassa, ohittaen kentän, johon kuului Michael Wang heads-up-taistelussa. Livschitzin voitto lisäsi hänen kokoelmaansa Texas Poker Openin voittajien vyölukon, mutta myös leijonanosan 65 000 dollarin palkintopotista, mikä merkitsee merkittävää virstanpylvästä hänen pokeriurallaan.

$5,100 osallistuja No-Limit Hold'em High Roller #1 haastoi 13 osallistujaa, mukaan lukien pokerieliittiä, kuten Jeremy Ausmus, Chino Rheem, Jesse Lonis ja David Coleman, jotka kaikki jäivät rahaksi. Wangin ja Livschitzin välinen viimeinen välienselvittely oli merkkijohtojen vuoristorata, ja lopulta Livschitz nappasi $45,500 pääpalkinnon ja nosti elinaikaisen tulonsa yli 1 miljoonan dollarin kynnyksen.

Aram Zobian loisti toisessa high roller -tapahtumassa navigoimalla 18:n kentän läpi voittaen 48 600 dollaria. Kilpailu oli tiukkaa, ja merkittäviä pelaajia putosi rahapaikkojen ulkopuolelle. Zobianin voitto oli osoitus hänen taidoistaan, varsinkin heads-up-taistelun jälkeen Jeremy Beckeriä vastaan, jossa Zobianin floppattu väri ylitti Beckerin turnaukset.

Sarjan kolmas high roller keräsi tähän mennessä eniten osallistujia, ja 33 osallistujaa loi 165 000 dollarin palkintopotin. Tapahtuma huipentui Josh Ariehin ja Daniel Sepiolin väliseen heads-up-sopimukseen, jossa molemmat pelaajat suostuivat ICM-osuuteen jäljellä olevista palkintorahoista. Sepiol kuitenkin varmisti vyönsoljen ja ikimuistoisen voiton nostaen hänen elinaikaisen voittonsa yli 6,84 miljoonaan dollariin.

Texas Poker Open, joka isännöi arvostetun Champions Clubin Houstonissa, on asettanut uuden mittapuun korkean panoksen pokerille Texasissa. PokerStake-pelaajien päätyessä otsikoihin sarja ei vain juhli yksittäisiä voittoja, vaan myös korostaa kukoistavaa pokeriyhteisöä Lone Starin osavaltiossa. Kun pokerimaailma kääntää katseensa kohti tulevaa 55. vuosittaista World Series of Pokeria, nämä high roller -tapahtumat ovat epäilemättä nostaneet panoksia niin ammattipokerinpelaajien kuin harrastajienkin keskuudessa.

Valokuvat PokerGO:lta, Texas Poker Openin ja tulevan 55. vuosittaisen World Series of Pokerin kotipaikalta, vangitsevat tämän korkean panoksen pokerisarjan intensiteetin, ilon ja toveruuden ja ikuistavat hetkiä, joista puhutaan tulevina vuosina.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat
2024-05-16

Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat

Uutiset