Kaikki kallistuksesta Texas Hold'emissa

Uutiset

2021-11-17

Tilt on yksi Texas Hold'emin pokerin ystävien kalleimmista virheistä pöydässä, vaikka siitä keskustellaan harvoin.

Kaikki kallistuksesta Texas Hold'emissa

Voit oppia havaitsemaan sen omassa pelissäsi sekä vastustajasi. Heti kun huomaat sen alkavan, voit ryhtyä välittömiin toimiin välttääksesi rahan menettämisen.

Vaikka et tiedä kuinka kallistaa rahaa, voit oppia. Kallistus voidaan käyttää toista pelaajaa vastaan, kun olet huomannut heidän taipumuksensa siihen.

Voit myös selvittää, miten kallistus vaikuttaa päätöksiisi, miten voit estää sen ja jopa hyötyä siitä.

Tunnista se pelissäsi

Ensimmäinen askel kallistuksen torjumisessa on sen tunnistaminen omassa pelissäsi. Kallistus voi tapahtua välittömästi, mutta monet pelaajat näkevät sen kehittyvän ajan myötä.

Lyhytaikainen epävakaus tai huono tuuri pöydässä laukaisee lähes aina kallistuksen.

Ehkä kolme kertaa olet unohtanut värityksesi, tai ehkä vastustajasi on lyönyt kahden tasapelin, tai ehkä humalainen ilkeys pöydässä on mennyt liian pitkälle ja alat haaveilla lyönnin asettamisesta hänen kasvoilleen.

Ajattele, milloin viimeksi vihastuit Hold'emia pelatessasi. Mitä ajatuksia teillä oli silloin? Millainen tunne oli?

Todennäköisesti sinusta tuntuu, kun peli alkaa kallistua.

Tapahtumien tunnistaminen, jotka ovat ristiriidassa järkevän pokerisi kanssa, ja vihan tai ärsytyksen tunteiden nopea tunnistaminen, jotka voivat johtaa huonoon päätöksentekoon, voi viitata kallistumiseen.

Kallistuksen välttäminen Texas Hold'emissa

Paras tapa välttää kallistuminen pelissäsi on ymmärtää mahdollisuudet ja kertoimet ja miten matemaattiset käsitteet Texas Holdemin työstä.

Sinun on ymmärrettävä tiettyjen asioiden yleinen todennäköisyys, jotta et järkytyisi, kun asiat eivät mene haluamallasi tavalla. Todennäköisyyksien ja kertoimien ymmärtäminen sekä Texas Hold'emin matemaattisten ideoiden toiminta auttaa sinua pysymään poissa kallistuksesta pelissäsi ja maksimoimaan voittosi.

Tunnista vastustajasi kallistus

Pelaajat, jotka ovat kallistumassa, on helppo havaita pelatessaan live -Texas Hold'emia fyysisellä kasinolla tai pokerissa.

Tämä henkilö saattaa alkaa käyttäytyä oudosti, osoittaa järjettömiä purkauksia tai aloittaa jokaisen käden hyökkäävän aggressiivisesti. Pelaajat, jotka kallistuvat, voivat ravistella hallitsemattomasti raivoissaan. Toisaalta he kieltäytyvät lopettamasta pelaamista.

He jatkavat huonojen tuomioiden tekemistä, mutta he ovat lujasti pakottaneet tahtonsa kortteihin.

Riippumatta siitä, kuinka vihainen pelaaja tulee tai kuinka paljon hän luulee pystyvänsä vaihtamaan kortit henkisellä voimalla, he menettävät aina rahaa kallistamalla kättä ja tekemällä huonon päätöksen pelin aikana.

Kun pelaat Texas Holdemia verkossa, on vaikeampaa havaita, milloin vastustaja on jännittynyt, mutta se ei ole mahdotonta.

Top 3 Texas Hold'em -vinkkiä WSOP: lle
2021-12-01