Uutiset

May 7, 2024

High Roller Havoc: Champions Club kruunasi uuden pokerioikeuden Texasissa

Tällä viikolla Houstonissa, Texasissa, Champions Clubista tuli korkeiden panosten pokeritoiminnan keskus, jossa isännöi kolme 5 000 dollarin sisäänoston high rolleria, joilla pokeriyhteisö oli paikoillaan. Voittajia olivat Daniel Sepiol, Victoria Livschitz ja Aram Zobian, jotka kukin nappasivat Texas Poker Openin (TPO) pokaalin ja kirjoittivat nimensä pokerin historiaan The Lone Star Statessa. Kaksi PokerStake-pelaajaa voittajien joukossa oli osoitus taidosta, strategiasta ja pienestä onnesta.

High Roller Havoc: Champions Club kruunasi uuden pokerioikeuden Texasissa

Tärkeimmät takeawayt:

  • PokerStaken pelaaja Victoria Livschitz voitti avauskilpailun high roller -tapahtumassa varmistaen TPO-voittajien vyölukon ja leijonanosan palkintopotista.
  • Aram Zobian hallitsi toisen high roller -tapahtuman viimeisiä vaiheita ja voitti $48 600, mikä esitteli kykyjään huovalla.
  • Kolmannen high roller -tapahtuman jännittävässä päätöksessä Josh Ariehin ja Daniel Sepiolin välinen sopimus jakoi palkinnon, mutta Sepiol vei lopulta pokaalin kotiin dramaattisen Pot Limit Omaha -käden jälkeen.

Texas Poker Open -sarja käynnistyi räjähdysmäisesti, kun Victoria Livschitz ylitti 13 osallistujan kentän $5 100 osallistujalla No-Limit Hold'em High Roller #1:ssä. Tapahtumassa oli 65 000 dollarin palkintopotti ja Livschitz kohtasi Michael Wangin heads-up-taistelussa, jota ei heti unohdettu. Huolimatta ankarasta kilpailusta, johon kuului merkittäviä pelaajia, kuten Jeremy Ausmus ja Chino Rheem, Livschitz voitti voiton, voitti 45 500 dollarin pääpalkinnon ja nosti elinaikansa yli miljoonan dollarin rajan.

High roller -toiminta ei jäänyt tähän. Toinen tapahtuma keräsi 18 osallistujaa ja 90 000 dollarin palkintopotti. Tällä kertaa Aram Zobian varasti esityksen ja eliminoi vastustajansa yksi kerrallaan, kunnes hän kohtasi Jeremy Beckerin heads-up-showdownissa. Zobianin taidot näkyivät täysillä, kun hän varmisti $48,600 pääpalkinnon, jolloin Becker tyytyy toiselle sijalle.

Kolmannessa high roller -tapahtumassa oli tähän mennessä eniten osallistujia, ja 33 osallistujaa taisteli osuudesta 165 000 dollarin palkintopotista. Kilpailu oli kovaa, mutta lopulta Daniel Sepiol ja Josh Arieh taistelivat mestaruudesta. Sovittuaan pelimerkkimääränsä perusteella Sepiol ja Arieh päättivät halutun vyövyön voittajan yhdellä Pot Limit Omahan kädellä. Sepiol voitti, lisäsi kokoelmaansa ikimuistoisen pokaalin ja nosti hänen elinaikaiset voittonsa yli 6,84 miljoonaan dollariin.

Houstonin Champions Club on jälleen kerran osoittanut olevansa high roller -pokeritoiminnan ensisijainen kohde. Taitavien pelaajien, merkittävien palkintopottien ja unohtumattomien hetkien yhdistelmällä Texas Poker Open -sarja on asettanut uuden standardin pokerin huippuosaamiselle Lone Star Statessa.

Valokuvia ja uutisia Texas Poker Openista on saatavilla PokerGO:ssa, korkean panoksen pokeritoiminnan ja tulevan 55. vuosittaisen World Series of Pokerin kotipaikassa.

(Ensimmäinen raportoija: PokerGO)

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat
2024-05-16

Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat

Uutiset