Uutiset

April 26, 2024

Draamaa ja korkeat panokset avajaisissa Texas Poker Openissa

Texas Poker Open on alkanut räjähdysmäisesti. Päivän 1a ja 1b lennot toivat draamaa, jännitystä ja pokerilahjakkuuksien esillepanoa. Vain kolme pelaajaa onnistui keräämään yli miljoonan pelimerkkipinot, joten turnaus on luonut alustan intensiiviselle välienselvittelylle Houstonissa. Bob Shao johtaa laumaa, mutta korkeatasoisten pelaajien, kuten Aram Zobianin, Victoria Livschitzin ja muiden kilpailijoiden kanssa, finaali on kenen tahansa peli.

Draamaa ja korkeat panokset avajaisissa Texas Poker Openissa

Tärkeimmät takeawayt:

  • Bob Shao nousee edelläkävijäksi merkkijohdolla, ja hänellä on yli 1,3 miljoonaa merkkiä päivän 1a jälkeen.
  • Turnaukseen osallistui 53 osallistujaa päivänä 1a ja merkittävä hyppy 92:een päivänä 1b, mikä korosti sen suosiota.
  • Korkean profiilin pelaajat, kuten Aram Zobian ja Victoria Livschitz, ovat edelleen yhdistelmässä, mikä lupaa sähköistävän lopputuloksen.

Tapahtuman päivänä 1a 53 toivetta otti paikkansa Champions Clubilla Houstonissa, ja kaikki kilpailivat osasta 2 miljoonan dollarin takuuta. 15 uuvuttavan pelitunnin jälkeen vain kuusi pelaajaa selviytyi, ja Bob Shao otti hallitsevan johdon. Päivä ei sujunut ilman uhreja, sillä tunnetut nimet, kuten Arden Cho ja Eric Baldwin, näkivät toiveensa romahtaneen dramaattisella tavalla.

Seuraavana päivänä, päivä 1b, nousi 92 osallistujalla, mikä lisäsi kilpailua ja draamaa. Tällä kierroksella David Mzareulov nousi chippimäärän kärkeen, jota seurasi tiiviisti Jeremy Becker. Molemmat varmistivat huomattavat yli miljoonan stäkit. Päivä päättyi huikeaan Victoria Livschitzille ja Aram Zobianille, jotka navigoivat onnistuneesti petollisilla vesillä varmistaakseen paikkansa seuraavassa vaiheessa.

Texas Poker Open on enemmän kuin vain $3 300 sisäänoston päätapahtuma. Aikataulu on täynnä seitsemän high roller -turnausta sekä lisää No Limit Hold'em- ja Pot Limit Omaha -tapahtumia, mikä tekee siitä pokerihuutotapahtuman, jota ei kannata jättää väliin. PokerGO Tour -sivuston live-lähetyksen ansiosta fanit ja harrastajat voivat seurata toimintaa sen eteneessä ja todistaa tämän jännittävän kilpailun ylä- ja alamäet.

Turnauksen edetessä jännitys vain lisääntyy, ja päätapahtumassa on vielä kuusi lentoa jäljellä. Osallistujat eivät pelaa vain palkintorahoista vaan myös arvokkaista PGT-pisteistä, jotka voivat varmistaa heille paikan miljoonan dollarin freerolliin vuoden lopussa. Panokset ovat korkeat ja kilpailu kovaa, mikä luo alustan unohtumattomalle päätökselle Texas Poker Openin avajaisissa. Olitpa kokenut ammattilainen tai pokerifani, Houstonin Champions Club on oikea paikka, sillä tämä turnaus lupaa olla ratkaiseva hetki kesän pokerikaudelle.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat
2024-05-16

Vuoden 2024 World Series of Pokerin (WSOP) pakolliset tapahtumat

Uutiset