Uutiset

May 29, 2024

Aloita 2024 World Series of Poker tapahtumalla 3: $500 No-Limit Hold'em Freezeout

Tervetuloa 2024 World Series of Pokerin sähköistävään alkuun, jonka PokerNews, virallinen mediakumppanisi ja kaikkien rannekorutapahtumien live-päivitysten lähde, tarjoaa sinulle ylpeänä. Jännitys on käsinkosketeltavaa täällä arvostetussa Horseshoessa ja Pariisissa, Las Vegasissa, kun valmistaudumme Event #3:n: $500 WSOP Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout -tapahtumaan.

Aloita 2024 World Series of Poker tapahtumalla 3: $500 No-Limit Hold'em Freezeout

Tärkeimmät takeawayt:

  • Tapahtuma #3 merkitsee 2024 WSOP:n alkua, lupaa vauhdikkaan kaksipäiväisen No-Limit Hold'em Freezeoutin.
  • Myöhäinen rekisteröinti on saatavilla 11 tasolle, joka tarjoaa osallistujille joustavuutta, ja tapahtuma on rakennettu siten, että se sisältää oikea-aikaiset tauot ja runsas aloituspino.
  • PokerNews esittelee MyStackin, vallankumouksellinen työkalu, joka parantaa pelaajien sitoutumista sallimalla pelimerkkien määrän live-päivitykset.

Tämän WSOP-kokoonpanon upouuden lisäyksen odotukset ovat saavuttaneet kuumeen. Kun seisomme monumentaalisen tapahtuman kynnyksellä, tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää:

Tapahtuman Yksityiskohdat:

$500 WSOP Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout alkaa klo 10 paikallista aikaa, ja myöhäinen rekisteröinti on avoinna tason 11 loppuun asti. Osallistujat voivat odottaa strukturoitua peliä, jossa on 20 minuutin taukoja joka neljäs taso. hyvin ansaittu 75 minuutin illallinen tason 15 lopussa, noin klo 18.30

Kilpailijat aloittavat 25 000 chipin stäkillä ja sukeltavat 22 tasoon 30 minuutin pelin 1. päivänä. Taistelu jatkuu klo 11. Päivää 2 varten, jossa kenttä kapenee, kunnes mestari kruunataan.

Paranna kokemustasi MyStackilla:

PokerNews on innoissaan aktivoidessaan MyStackin jokaisessa WSOP-tapahtumassa. Tämä ominaisuus antaa pelaajille mahdollisuuden päivittää pelimerkkimääränsä suoraan live-raporttisivuillamme. Tämä ilmainen työkalu on kaikkien käytettävissä, joilla on PokerNews-tili, mikä edistää interaktiivisempaa ja kiinnostavampaa turnauskokemusta.

Mitä seuraavaksi WSOP:ssa?

  • Tapahtuman #3 ohella WSOP-kalenteri on täynnä toimintaa, mukaan lukien Event #4 alku: $1 500 Omaha Hi-Lo 8 or Better klo 14.00
  • Sarjan merkittäviä päivityksiä ovat muun muassa Qui Nguyen, joka johtaa Event #1: $5,000 Champions Reunion -tapahtumaa, kun taas Caleb O'Donnell on johtajataulukon Event #2: $500 Casino Employees No-Limit Hold'em -tapahtumassa.
  • 25 000 dollarin Fantasy Draftissa Daniel Negreanu teki parhaan tarjouksen 132 dollaria, mikä korosti sarjaa ympäröivää kilpailuhenkeä ja jännitystä.

Vuoden 2024 World Series of Pokerin edetessä PokerNews on pääsylippusi toiminnan ytimeen kattavalla kattauksella, päivityksillä ja oivalluksilla. Oletpa sitten mukana tapahtumissa tai seuraamassa toimintaa kaukaa, valmistaudu unohtumattomaan pokeripeliin.

undefined is not available in your country. Please try:
Vuoden 2024 WSOP:n $25 000 Fantasy Leaguen varhainen dynamiikka: Unfolding Drama
2024-06-02

Vuoden 2024 WSOP:n $25 000 Fantasy Leaguen varhainen dynamiikka: Unfolding Drama

Uutiset