Top 3 Texas Hold'em -vinkkiä WSOP: lle

Miten pelata

2021-12-01

Monet mahdolliset WSOP -pelaajat haluavat voittaa jättipotin voittamalla Texas Hold 'em -pelin. Mutta harvat ihmiset voivat sanoa tehneensä sen. Texas Hold 'em -pokerissa on paljon syvyyttä, paljon tervettä kilpailua ja monia työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään optimaalisen strategian.

Top 3 Texas Hold'em -vinkkiä WSOP: lle

Tässä olemme jakaneet viisi parasta Texas Hold 'em -strategiavinkkiä aloittelijoille ja kokeneille pelaajille, jotka haluavat päästä WSOP -finaalipöytään.

Pelaa kortteja viisaasti ja säästeliäästi

Pokerissa lahjakkuus, enemmän kuin onni, määrää menestyksesi suurimman osan ajasta. Voit hyödyntää heikon vastustajan heikkoutta pelaamalla kunnollisen käden. Mutta strategia on myös ratkaiseva, koska tapa, jolla pelaat korttisi, määrää kuinka hyvin voit tehdä jokaisen kierroksen.

Yksi tapa parantaa kassaasi on pelata aggressiivisesti vain vahvoja käsiä. Sinun tulisi välttää käsiä, jotka eivät hyödytä sinua pitkällä aikavälillä. Pelaamistyylisi on oltava luonteeltaan pitkäaikainen, jotta se on kestävä, jotta voit lisätä menoja ja toimintaa ennen floppia mahdollisimman paljon.

Hyödynnä vahvat kädet ja pelaa nopeasti

Useimmat pokerinpelaajat haluavat erehtyä varovaisuuden vuoksi. Kuitenkin, jos haluat sen onnistuvan, sinun on tiedettävä, mitkä kädet pelaat ennen floppia ja mitkä kädet pelaat sen jälkeen.

Vältä tilanteita, joissa sinun on käännettävä käsi, jossa on paljon potentiaalia, mutta se on vain vaatimattoman rahan arvoinen. Kun pelaat Texas Holdia aggressiiviset näytelmät eivät aina ole ihanteellinen strategia. Sen sijaan haluat oppia kävelemään linjaa ja hyödyntämään jokaista kättäsi.

Flopin jälkeen sinun on tiedettävä, mitä tehdä hyvillä käsilläsi. Jotkut pelaajat uskovat, että sinun on korotettava koko ajan, mutta voit itse maksaa tai tarkistaa sen sijaan. Oikeastaan kyse on oikean vipuvaikutuksen löytämisestä muiden pelaajien kanssa, jotta tiedät, luopuvatko he vai eivät, kun pyydät lisää rahaa.

Vahvat kädet puolestaan suojaavat sinua joutumiselta. He voivat olettaa, että bluffaat ja nostaa panostasi kaikissa tilanteissa heikkouden osoittamiseksi.

Vaihda pelityyliäsi edun säilyttämiseksi

Päätät sitten pelata nopeasti, hitaasti tai pelata bluffia, on tärkeää säilyttää rauhallisuus. Ammattilaiset Texas Hold'em -pelaajat pyrkivät pitämään pokerin kasvot ja näyttämään tutkittamattomilta, vaikka he pitäisivät huonoa kättä.

Sen lisäksi, että opit ylläpitämään tasaisen pelitahdin, Texas Hold'emin hallitseminen edellyttää, että käytät avauksia ja säädät peliäsi.

Jos kuitenkin kohtaat samat pokerinpelaajat liveturnauksissa tai jopa verkossa, voit hyötyä pelityylisi vaihtamisesta.

Top 3 Texas Hold'em -vinkkiä WSOP: lle
2021-12-01