Viralliset Texas Hold'Em-säännöt

Texas Hold'em -pelin pelaamiseen tarvitaan vähintään kaksi ihmistä. Tämä tarkoittaa, että henkilö ei voi pelata itseään tai taloa vastaan. Niiden ihmisten lukumäärälle, jotka voivat pelata tätä peliä, ei ole mitään rajoitusta. Kasinot ympäri maailmaa ovat kuitenkin asettaneet joukon ihmisiä, jotka he sallivat pelata Texas Hold'emia. Jotkut väittävät, että kahdeksan pelaajaa riittää saamaan loistavan pelikokemuksen ja pitämään asiat tasapainossa. Toisaalta muiden näyttää siltä, että 10 pelaajaa tarjoaa paremman tasapainon peliin.

RajatKuuluisia lauseitaJokiMitä pelata.Opas Texas Hold'emille ja kuinka sovittaa yhteen ammattilaisten kanssa
Rajat

Rajat

Yksi syy siihen, miksi ihmiset rakastavat Texas Hold'emia, on sen maine ja raha. Elokuvissa näemme usein ihmisten voittavan miljoonien arvoisen potin, ja tosielämässä se on mahdollista. Rajoituksia voidaan asettaa muutamilla tavoilla. Ensimmäinen tapa on asettaa rajat potille. Tämä tarkoittaa, että joku ei voi lyödä vetoa enempää kuin raja. Toinen tapa ei ole rajoittaa vedonlyöntiä. Tätä versiota suosivat ne, joilla on enemmän rahaa panostaa ja jotka haluavat voittaa paljon enemmän. Pelaaja voi jopa panostaa kaikille pelimerkeilleen tässä versiossa.

Rajat
Kuuluisia lauseita

Kuuluisia lauseita

Nämä sanat ovat joitain tunnetuimmista sanoista, joita Texas Hold'em puhuu.

  • Tarkista Tämä on silloin, kun pelaaja ei vedä mitään. He eivät voi tarkistaa käsiään ensimmäisellä kierroksella vedonlyönnillä.
  • Panos Tämä termi tarkoittaa kierroksen avausvedosta.
  • Soittaminen Tämä tapahtuu, kun pelaaja haluaa joko pelata tai nostaa vetoa.
  • Taita Kun pelaaja taittaa, hän menettää nykyisen potin ja heittää kätensä.
  • Nosta Pelaaja voi korottaa nykyisen potin määrän tällä tavalla. Tämä tapahtuu, kun pelaaja on varma kädestään.
  • Re-raise Tämä tarkoittaa potin nostamista, kun joku muu on korottanut samalla kierroksella.
Kuuluisia lauseita
Joki

Joki

Kun pelaat Texas Hold'emia, jokaiselle pelaajalle jaetaan kaksi korttia alaspäin. Sen jälkeen jaetaan viisi korttia keskeltä ylöspäin. Nämä kortit on tarkoitettu kaikille pöydällä oleville pelaajille, ja niihin viitataan yhteiskortteina. Nämä kortit jaetaan kolmessa vaiheessa, joita kutsutaan flopiksi, turniksi tai neljänneksi kaduksi ja lopulta riveriksi tai viidenneksi kaduksi. Riverillä määritetään, jolla pöydän pelaajilla on paras voittanut käsi. Termi rivered tarkoittaa potin menettämistä, ja jokirotta tarkoittaa henkilöä, joka yrittää kiinni tai tehdä kätensä joen läpi.

Joki
Mitä pelata.

Mitä pelata.

Seuraava on välttämätön Texas Hold'em -pelin pelaamiseen:

  • Korttikortti - Tämän kannen ei tarvitse olla tyylikäs. Sen on oltava vain vakiokansi, jossa on 52 korttia. Jokerit eivät ole sallittuja peliin.
  • Ihmiset. Vähintään kaksi ihmistä. Enemmän ihmisiä suositaan tekemään siitä mielenkiintoisempaa.
  • Raha tai vastaava. Pelimerkit toimivat parhaiten pelaaessa pokeria. Sirut edustavat erilaisia arvoja, esimerkiksi sininen = 5 yksikköä ja musta = 10 yksikköä.
  • Pöytä. Iso pöytä on erittäin välttämätön. Pelaajien välillä tulisi olla riittävästi tilaa tomsien pekingin välttämiseksi.
Mitä pelata.
Opas Texas Hold'emille ja kuinka sovittaa yhteen ammattilaisten kanssa

Opas Texas Hold'emille ja kuinka sovittaa yhteen ammattilaisten kanssa

Tämä on erittely aloittelijoille ja niille, jotka haluavat terävöittää Texas Hold'em -taitojaan. Noudata näitä sääntöjä, ja olet askeleen lähempänä voittamista.

Opas Texas Hold'emille ja kuinka sovittaa yhteen ammattilaisten kanssa