Kuinka pelata Ultimate Texas Hold 'em verkossa

Perustrategia

2021-10-06

Ultimate Texas Hold 'emilla on monia yhtäläisyyksiä Texas Hold 'em. Pelissä on kuitenkin vähän muutoksia. Kuten useimmat pokeripelit, pelaajat lyövät vetoa taloa vastaan. Sääntöjen mukaan, jokaisen pelaajan on tehtävä kaksi panosta pelin alussa. Lisäksi on valinnaisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Lue seuraavista osioista perusasiat, jotka sinun pitäisi tietää ennen pelin pelaamista.

Kuinka pelata Ultimate Texas Hold 'em verkossa

Lopulliset Texas Hold'em -säännöt

Ultimate Texas Hold 'emin kädet noudattavat normaalia pokerikäden sijoitusta. Alla on luettelo käsistä, jotka on järjestetty alimmasta vahvimpaan:

 1. Kuningasvärisuora
 2. Värisuora
 3. Neljä lajia
 4. Täysi talo
 5. Huuhtele
 6. Suoraan
 7. Kolme samaa lajia
 8. Kaksi paria
 9. Yksi pari
 10. Korkea kortti

Vedonlyönti -asetukset

Sinun on asetettava ante ja sokea panos pelin alussa. Molempien panosten on oltava samat. Esimerkiksi kun pelaat 5 dollarin pöydässä, sinun on asetettava 5 dollaria blindille ja 5 dollaria ante -panokselle.

Pelaajat voivat asettaa lisäpanoksen, joka tunnetaan nimellä "Matkat". Tässä tapauksessa panoksen koolle ei ole rajoituksia. Kädesi on oltava kolmenlaisia tai muita vahvempia käsiä voittaaksesi matkan panoksen.

Aloittelijan strategiat voittaa Ultimate Texas Hold 'em.

Ultimate Texas Hold 'em on strategiapeli. Se ei ole kuin pokeria, jossa voitto riippuu onnesta. Yksi asia, joka pitää mielessä, on se, että talossa on aina ylivoima. Pelaajat voivat kuitenkin yrittää laskea talon reunaa pelaamalla seuraavilla strategioilla.

Preflop -strategiat

Kuinka pelaat preflopilla, määrittää lopputuloksen, kun peli päättyy. Tässä on hahmotella parhaat tehtävät, joita voit tehdä tässä tehtävässä:

 • Nosta 4x kädessä, jossa on ässä
 • Nosta 4x kädessä, jossa on K5o+ ja K2s - K4s
 • Nosta 4 kertaa kädessä, joka sisältää Q8o+, Q6s ja Q7s
 • Nosta 4x kädessä, joka sisältää JTo, J8s ja J9s
 • Nosta 4 kertaa kädessä, jossa on 33 tai parempia pareja

Flopin jälkeiset strategiat

Flopin jälkeen sinun on valittava, tuplaatko panoksesi arvon ja suojaatko panoksesi pelaamalla shekkiä. Kädessä olevien korttien arvo vaikuttaa päätökseesi. Sinun on tehtävä nopeita laskelmia pelatessasi tällä strategialla. Sinun pitäisi:

 • Tuplaa panos flopin jälkeen, kun sinulla on kaksi paria tai parempi pari, piilotettu pari (jossa on yhteinen kortti ja reikäkortti), jolla on enemmän arvoa kuin pari paria, tai neljä korttia, jotka viimeistelevät värin
 • Panosta 1x riverillä, kun sinulla on piilotettu pari tai parempi. Tämä toimii myös, jos jakajalla on alle 21 korttia, jotka voittavat kätesi

Pelaaminen voittaakseen House Edgen

Voit menettää perusvetoja Ultimate Texas Hold 'emissa 2,2% ajasta, jos tarkastelet jokaista panosta erikseen ja 1%, jos harkitset molempia panoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuutesi rikkoutua on erittäin suuri. Kaiken kaikkiaan edellä kuvattujen edistyneiden strategioiden käyttäminen voi auttaa sinua voittamaan lisää kierroksia.

Tuomio

Ultimate Texas Hold 'em verkossa voit kokea korttipelien uuden aikakauden. Voit harjoitella yllä lueteltuja strategioita ja kokeilla enemmän demotilassa. Kun olet kehittänyt työstrategian ilmaiseksi, voit siirtyä käyttämään oikeaa rahaa.

Top 3 Texas Hold'em -vinkkiä WSOP: lle
2021-12-01